Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

m21 Galéria

hu
Archív
m21 Galéria |

Plakátok/Posters 7x75

75 éves grafikusművészek kiállítása

Jegytípusok

 • Teljes árú

  1000 Ft

 • Diák

  700 Ft

 • Nyugdíjas

  700 Ft

Archív

Plakátok/Posters 7x75

75 éves grafikusművészek kiállítása

Jegyinfó

Árendás József, Baráth Ferenc, Felvidéki András, Gyárfás Gábor, Molnár Gyula, Helényi Tibor és Pinczehelyi Sándor grafikusművészek közös, 75. születésnapi kiállítása

A csillagok különös együttállása, hogy a magyar plakátművészet kiemelkedő alakjai közül hatan – Árendás József, Baráth Ferenc, Felvidéki András, Gyárfás Gábor, Molnár Gyula, Pinczehelyi Sándor épp az idén töltik be 75 életévüket és ugyancsak most lenne 75 éves Helényi Tibor (1946. február 18. – 2014. február 8.) is, akire a kiállításon bemutatott munkáival emlékezünk.

Vannak, akik a kiállítás ideje alatt, mások előtte vagy utána ünneplik 75.születésnapjukat, ám életkorukra mindannyian fittyet hányva, a klasszikus plakátművészet hagyományait követve - de mindig meg is újítva, a fejlődő technika feltételekhez igazodva, naprakészen felelve korunk kihívásaira és aktuális kérdéseire - folyamatosan alkotnak. Egész életművük és a kiállításon bemutatott munkáik is kiváló példái a plakátművészet halhatatlanságának és korszerűségének.

Hiszen a plakátművészet az egyik legpopulárisabb műfaj, amely folyamatosan szem előtt van, üzeneteket közvetít, ám ahhoz, hogy hatásos eszköze legyen a kommunikációnak, e képekkel túlterhelt világunkban mindig meg kell találnia a formát, amely a leghatékonyabb eszköze lehet az üzenet közvetítésének: figyelemfelhívó, szellemes, kevés eszközzel sokat mondónak kell lennie. Az M21 Galériában bemutatott plakátok kiemelkedő példái mindenek.

A plakátkiállítással a Pécsi Galéria Plakátok/Posters kiállítás-sorozata is méltó folytatásra talál.

Hasonló programok

  Még több program

  Kapcsolódó galériák

  Kapcsolódó hírek