Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

m21 Galéria

hu
Archív
m21 Galéria | m21 Galéria

Országos Kerámiaművészeti Triennálé

Jegytípusok

 • Felnőtt

  1800 Ft

 • Diák

  1000 Ft

 • Nyugdíjas

  1000 Ft

 • Pedagógus

  1000 Ft

A kiállítás megtekintése 14 év alatt ingyenes.

Archív

Országos Kerámiaművészeti Triennálé

Jegyinfó

Az Országos Kerámiaművészeti Triennálé nagyszabású kiállítása a kortárs magyar kerámia- és porcelánművészet új értékeit mutatja be.

A pályázatot óriási érdeklődés kísérte. A Triennálén a zsűri döntése alapján 100 alkotó több mint 200 munkáját láthatjuk, így a tárlat a hazai művészi kerámia szakma eddigi legnagyobb kiállításának mondható.

 

A szervezők szándéka a nagy múltú, 1967-ben indult Országos Kerámia Biennálé hagyományainak folytatása, mely rendszeres bemutatkozási lehetőséget biztosít a magyar kerámiaművészek és designerek számára, ezúttal Triennálé formában.

 

2024-ben a szervezők átfogó módon mutatják be az eltelt időszak eredményeit. Az itt látható anyagot úgy választották ki, hogy az a kortárs magyar szilikátművészet lehető legteljesebb és legfrissebb képét adja, ennek érdekében kifejezetten biztatták az alkotókat a széleskörű anyaghasználatra, alternatív, újszerű megoldásokra, amelyekre a különböző szekciók – és az m21 Galéria óriási, több mint 1000 m2-es területe – adtak lehetőséget. A szokásos szekciók mellett újdonság a design területének kiemelése, amellyel az egyetemi hallgatókat is megszólították, illetve a határainkon túl élő magyar alkotók invitálása a pályázaton való részvételre.

 

A kiállítás megvalósulását támogatta: PTE Művészeti Kar, Magyar Művészeti Akadémia, Nemzeti Kulturális Alap.

 

 

Szervezők: Kortárs Kerámiaművészetért Alapítvány, KKMM- Nemzetközi Kerámia Stúdió, ZsÖK NKft.

Helyszínm21 Galéria | m21 Galéria

Leírás

Hasonló programok

  Még több program

  Kapcsolódó galériák

  Kapcsolódó hírek

  Támogatók